Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat zijn jouw goede voornemens?

Geplaatst op: 30 december 2014

Een nieuw jaar is dé tijd voor goede voornemens. 81% van de Nederlanders heeft goede voornemens. Veruit de meest genoemde voornemen van het nieuwe jaar is ‘afvallen’. Na twee weken vervagen deze goede voornemens en stoppen de meeste mensen met hun dieet of beginnen juist weer met andere slechte gewoonten, zoals roken.

Een coach of buddy vergroot het succes

De meest genoemde verklaring voor het niet halen van goede voornemens is nog altijd het veronderstelde gebrek aan wilskracht. Goede voornemens zijn vaak niet concreet en onrealistisch. Het gaat meestal over hoeveel kilo’s je wilt afvallen in hoeveel tijd. Onderzoek wijst uit dat bijna de helft van de mensen met het goede voornemen ‘afvallen’, een coach of buddy mist om hen te motiveren en te ondersteunen, daarnaast werkt het een stuk motiverender als je een concreet doel voor ogen hebt.

“Ik zit weer lekker in mijn vel”.
Ann Schiemsky (41 jaar en moeder van twee kinderen) is een van de duizenden afvallers die met PowerSlim haar streefgewicht heeft bereikt. “Na de geboorte van mijn 2de zoon, gingen de kilo’s van bijvoorbeeld de feestdagen er niet zomaar vanzelf meer af. Telkens moest ik een grotere maat kleding kopen. Jaar na jaar, merkte ik dat ik er meer mee inzat ”. Ann is het gelukt om 13 kilo af te vallen. “Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten door weer in mijn normale kledingmaat te passen”, aldus Ann. “Als ik er alleen voor had gestaan had ik het opgegeven of had ik me niet meer strikt aan het afslankprogramma gehouden. De wekelijkse gesprekken met mijn coach hebben mij de moed gegeven om vol te houden en mijn goede voornemens waar te maken”.

Ann is nu vier maanden verder en op haar ideale gewicht. “Ik ben er vrij zeker van dat het mij zal lukken om op dit gewicht te blijven. Ik blijf maandelijks mijn coach bezoeken voor ondersteuning. Zo weet ik zeker dat ik slank en gelukkig blijf.

Hoe werkt PowerSlim?

Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar anders! Je hebt 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. De ruime keuze aan lekkere producten maakt dat afvallen met PowerSlim makkelijk vol te houden is en goed te combineren met het gezinsleven.

BeSlim Genemuiden

In Genemuiden ben ik eind november gestart en met resultaat want de eerste klanten hebben de stap gezet naar een vitaler leven! Wil jij dit ook? Maak dan een afspraak via beslim81@gmail.com

Ik Alien Kolk – van Dijk, powerslim coach ga samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelstellingen te formuleren. Wekelijks kom je terug bij mij om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken, zodat je ook langdurig succes behaalt.

Beslim Genemuiden

Alien Kolk – van Dijk

Kabel 81

8281 NR Genemuiden

Beslim81@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500