Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gewonden bij vechtpartij Holtenbroek

Geplaatst op: 2 januari 2015

Bij een ruzie op de Palestrinalaan raakten vrijdagmorgen twee Zwollenaren (29- en 33 jaar) gewond. Zij werden ter behandeling aan hun verwondingen in het ziekenhuis behandeld en daarna naar het politiebureau overgebracht.

De twee hadden al een langslepend conflict. De 33-jarige kwam rond 11:00 uur verhaal halen bij de 29-jarige (bewoner van de Palestrinalaan). Dat leidde op straat tot een handgemeen waarbij o.a. een stok en een mes werden gebruikt. De 33-jarige liep een forse snijwond aan zijn gezicht op. Beiden zijn ingesloten. Naar de aanleiding en de toedracht van de vechtpartij is een nader onderzoek gestart.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500