Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tegen de lamp in Zwartsluis

Geplaatst op: 2 januari 2015

Een 23-jarige automobilist uit Wijhe is het jaar slecht begonnen. Hij moest in Zwartsluis zijn rijbewijs inleveren voor rijden onder invloed van alcohol / drugs.

Hij reed slingerend over de N334, remde zonder noodzaak meerdere keren en belandde aan de linkerkant van de weg in de bosschages. Zijn alcoholblaastest bleef onder het wettelijk maximum. Bij hem werd wel een geringe hoeveel wiet aangetroffen. Hierop werd van hem een bloedproef afgenomen ivm verondersteld drugsgebruik. De uitslag hiervan is pas over enkele weken bekend. De man kreeg een rijverbod van 12 uren en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500