Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote muziekshow in d’ Overtoom

Geplaatst op: 2 januari 2015

Zaterdag 21 februari vindt er in de sporthal van de Overtoom een bijzonder muziek evenement plaats.   Drie muziekgezelschappen verzorgen dan een avondvullend programma. Op initiatief van Anders dan Normaal en in samenwerking met de Overtoom wordt de Blue Notes Evening georganiseerd.

Anders dan Normaal is al jarenlang een graag geziene gast in de omgeving. Het koor maakt van elk optreden een feest. Naast het plaatselijke feest – en stemmingskoor zullen the Bluebettes en de Blue Finger Connection uit Zwolle optreden. De Blue Finger Connection speelden ooit eerder al eens op een avond met Anders dan Normaal. De achtmansformatie staat garant voor een swingend avondje muziek . Hun repertoire bestaat uit covers van o.a.Van Morrison,Blues Brothers, Joe Cocker, Doobie Brothers en de Dijk. Ooit ontstaan als een geintje op een personeelsfeest speelt men nu alweer een aantal jaren in de huidige bezetting. Met name de blazers geven de band een bijzondere “boost” . Sommige leden speelden ook al eens onder de naam The Tailgators in Genemuiden.

The Bluebettes zijn zes meiden uit Zwolle en omgeving die u terugbrengen naar de tijd van de roerige jaren zestig en brengen op eigenwijze hits van the Supremes, the Ronettes en Aretha Franklin. Op het podium staat een band die met een flinke dosis energie, humor, close harmony en hun instumenten een te gekke liveshow neergezet. U kunt uit volle borst meezingen met bekende nummers, fingersnappen tot u blaren hebt en hipshaken tot u er bij neervalt. The Bluebettes brengen de sixties tot leven.

21 februari is een avond die nu mag worden omcirkeld in de nieuwe agenda. Vanaf half acht is er al muziek van de Blue Finger Connection. De entree bedraagt 7,50. De kaartverkoop start 19 januari. Adressen waar u de kaarten kunt kopen worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Verdere info www.thebluebettes.com, www.bluefingerconnection.nl, www.andersdannormaal.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500