Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestuur zegt vertrouwen op in Van Dalfsen

Geplaatst op: 9 januari 2015

Het bestuur van Sportclub Genemuiden heeft deze week het vertrouwen in technische man Jacob van Dalfsen opgezegd. Die wilde vervolgens een ledenvergadering waarin de leden zich konden uitspreken over de situatie bij Sportclub. Van der Haar besloot later zijn functie neer te leggen, zo staat in een persbericht van Sportclub.  “Zijn besluit kwam voor ons als een verrassing. Dit is een scenario waarmee we geen rekening hebben gehouden. Deze week was hij nog uiterst strijdbaar”, zegt Raymond van Dijk.

Tijdens deze vergadering zal door de leden gestemd worden over de positie van het bestuurslid TZ en de overige zittende bestuursleden. In tegenstelling tot wat Genemuiden Actueel eerder schreef is het bestuur voorstander van een ledenvergadering, zo laat Raymond van Dijk zaterdagmiddag weten.

“Wij bedanken Willem van der Haar voor de afgelopen 7 jaren waar hij voorzitter heeft willen zijn van onze vereniging waarin hij terug kan kijken op een interessante, mooie, sportieve en actieve bestuurlijke periode. Wij respecteren, jedoch betreuren ook zijn besluit”, aldus het persbericht.

Gepubliceerd door Erik Driessen

5 thoughts on “Bestuur zegt vertrouwen op in Van Dalfsen

 1. Harm schreef:

  Willem, toch een grotere rol gespeeld in het niet verlengen van het contract van de trainer? Misschien wel voorop gelopen….

 2. jan van dijk schreef:

  Willem moet terug bij sc genemuiden

 3. Gerrit schreef:

  Dijhuizen eruit 0f van dalfsen eruit? Wat is het nou? Dit bestuur is nog wispelturiger dan de haagse kliek

 4. bert schreef:

  willem laat sportclub niet vallen zet die van dalfsen aan de kant.

 5. herman schreef:

  Willem kom op je besluit terug!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500