Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestuur zegt vertrouwen op in Van Dalfsen

Geplaatst op: 9 januari 2015

Het bestuur van Sportclub Genemuiden heeft deze week het vertrouwen in technische man Jacob van Dalfsen opgezegd. Die wilde vervolgens een ledenvergadering waarin de leden zich konden uitspreken over de situatie bij Sportclub. Van der Haar besloot later zijn functie neer te leggen, zo staat in een persbericht van Sportclub.  “Zijn besluit kwam voor ons als een verrassing. Dit is een scenario waarmee we geen rekening hebben gehouden. Deze week was hij nog uiterst strijdbaar”, zegt Raymond van Dijk.

Tijdens deze vergadering zal door de leden gestemd worden over de positie van het bestuurslid TZ en de overige zittende bestuursleden. In tegenstelling tot wat Genemuiden Actueel eerder schreef is het bestuur voorstander van een ledenvergadering, zo laat Raymond van Dijk zaterdagmiddag weten.

“Wij bedanken Willem van der Haar voor de afgelopen 7 jaren waar hij voorzitter heeft willen zijn van onze vereniging waarin hij terug kan kijken op een interessante, mooie, sportieve en actieve bestuurlijke periode. Wij respecteren, jedoch betreuren ook zijn besluit”, aldus het persbericht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500