Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Logopediepraktijk verhuisd

Geplaatst op: 9 januari 2015

Per 1 januari is Logopediepraktijk Zwartewaterland verhuisd naar het nieuwbouwpand van de huisartsen in het PMCJ, Prinses Julianastraat 23A. Het voordeel hiervan is dat men na het ophalen van de verwijzing bij de huisarts gelijk door kan lopen naar de logopedist voor behandeling. Daar werken de seniore logopedisten en doen zij hun werk volgens de nieuwe Auditnormen, de praktijk is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en alle logopedisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici”, aldus de praktijk.“Op het oude adres, Langestraat 108 te Genemuiden hangt een briefje op de deur met een verwijzing naar Logopedie, Havenplein 4. Anders dan het briefje doet vermoeden is dit niet het adres van Logopediepraktijk Zwartewaterland. U moet dus voor de gebruikelijke logopedische zorg bij de huisartsen op Prinses Julianastraat 23A zijn. De praktijk is Direct Toegankelijk, u kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht.”

Voor telefonisch contact: 06-44855426. Bij aanmelding wordt met u binnen 1 werkdag de 1e afspraak gemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500