Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Parfumdieven in Zwolle gepakt

Geplaatst op: 9 januari 2015

Een 34-jarige vrouw en een 23-jarige man uit de gemeente Dronten zijn donderdagmiddag op het Ter Pelkwijkpark aangehouden en ingesloten voor winkeldiefstal. Uit een winkel aan de Diezerstraat hadden zij voor ruim 600 euro aan o.a. parfum gestolen, die in een voor diefstal geprepareerde tas uit deze zaak werden meegenomen. Twee mannen: uit Wassenaar en Dronten (23), die in hun gezelschap waren, werden eveneens aangehouden maar na verhoor in vrijheid gesteld.

Het ingesloten stel kon later op basis van camerabeelden worden herleid naar de winkel waar de diefstal plaatsvond. Het viertal kon worden ingerekend, nadat hun auto met buitenlands kenteken fout geparkeerd stond op het Ter Pelkwijkpark. In deze wagen werden materialen aangetroffen die voor winkeldiefstal kunnen worden gebruikt. Daarop werd er met succes op de terugkeer van de inzittenden gepost.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500