Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Partypub bestaat vijf jaar

Geplaatst op: 11 januari 2015

PartyPub bestaat vijf jaar en dat wil het uitgaanscentrum in Zwartsluis vieren. Met op vrijdag 17 januari, Dance Night met Dj D’Light en op zaterdag 17 januari De Steaming Piano’s. Dit is een nieuwe sensatie met twee allround pianisten en een drummer. In het vuur van hun spel vliegt de “steam” er van af! Bezoekers bepalen de setlist van de avond, door het aanvragen van verzoekjes. Deze avond krijgt op deze manier een verrassende wending.

The Steaming Pianos zijn uniek in hun aanpak. Of het nu de ’70′s of ’80′s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor the Steaming Pianos is niets te gek. Aanvang 22.00 uur, gratis entree

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500