Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spullen verkopen tijdens Stoepverkoop

Geplaatst op: 11 januari 2015

Het centrum van Genemuiden staat op zaterdag 14 februari weer in het teken van de stoepverkoop. Tijdens dit traditionele evenement geven de winkeliers hoge kortingen zodat ze ruimte scheppen voor hun nieuwe collecties. Tegelijkertijd kunnen particulieren spullen verkopen. Aanmelden daarvoor kan vanaf nu.

In Genemuiden grijpt niemand mis in de vele winkels van Middenstands Vereniging Genemuiden. Kleding, verzorging, sport, beenmode, fietsen en eten en drinken vormen een greep uit het complete aanbod.

Tijdens de stoepverkoop zorgen particulieren voor een extra aanvulling op het assortiment. Zij kunnen hun overbodige spullen verkopen in het centrum van Genemuiden. De route loopt van de Westerkaai tot het einde van de Langestraat. In de Langestraat is er alleen ruimte op de parkeerplaatsen, zodat de winkelstraat toegankelijk blijft voor al het verkeer.

Bewoners van Genemuiden en omgeving die spullen willen verkopen tijdens het evenement, kunnen een inschrijfformulier aanvragen via albertflier@hotmail.com of 038 – 385 58 599. Deelname kost 10 euro.

Volg het laatste nieuws over de Stoepverkoop en de MVG op www.winkeleningenemuiden.nl of via twitter (@genemuidenMVG) en Facebook.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500