Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Connexxion geeft over maand duidelijkheid over pont

Geplaatst op: 13 januari 2015

Foto Erik Eenkhoorn

Vervoersbedrijf Connexxion maakt voorlopig niet bekend of er gegadigden zijn voor overname van de veerdienst. Dat meldt de vervoerssite www.ovpro.nl Belangstellenden voor de overname konden zich tot afgelopen vrijdagmiddag melden. Connexxion zegt nu vermoedelijk over een maand meer duidelijkheid te kunnen bieden.

Het bedrijf wil van de veerdienst af omdat deze niet past binnen de kernactiviteiten. Maar als er geen geschikte kandidaat is, blijft de pont uiteraard gewoon in de vaart. Connexxion heeft nog een contract tot 2021 namelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500