Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Reünie Freedom Singers op 5 september

Geplaatst op: 13 januari 2015

Het nieuws zingt al een beetje rond onder de oud-leden van de gospelgroep The Freedom Singers: er staat een reünie aan te komen, reserveer alvast zaterdag 5 september van dit jaar. Het organisatiecomité heeft berekend dat er meer dan honderd oud-leden moeten zijn. Lang nog niet iedereen is ervan op de hoogte dat er een reünie georganiseerd wordt. Daarom vraagt het comité aan ieder die daarvoor in aanmerking komt, om het door te geven aan anderen.

Het kan leiden tot leuke gesprekken op de hoek van de straat om daarna nog even spontaan “My old Kentucky home” te zingen. Dit is het liedje waarmee de gospelgroep in 1969 voor tv de eer van Genemuiden tijdens de zeskamp heeft verdedigd. Het comité is van plan om in de komende tijd tot aan de reünie verschillende nieuwsbrieven uit te brengen. Daarvan is de eerste nu verschenen. Deze treft u bijgaand aan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500