Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zaalvoetbal in ‘d Overtoom

Geplaatst op: 13 januari 2015

Woensdagavond gaan de zaalvoetbalteams van Genemuiden weer de ‘wei’ in. Er staan twee bekerwedstrijden op het programma. Genemuiden1/IJsselkern neem het op tegen Futsal Dragten 1 uit Drachten. Het zal een loodzware opgave worden voor de mannen van Lindeboom en Jansen. Het team uit Friesland staat op dit moment 3e in de topklasse.

Het zal vooral zaak worden op de boel achterin dicht te spijkeren en hopen op een paar kansjes die beslissend kunnen zijn. Genemuiden 3/van Dijk Heftrucks neemt het op tegen LTC 3 uit Assen. De finalist van vorig jaar uit Genemuiden zal er alles aan doen om ook nu weer zover mogelijk te komen. Aanvangstijden van de wedstrijden zijn 20.15 en 21.15 in de Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500