Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tulpen uit Genemuiden!

Geplaatst op: 14 januari 2015

Aanstaande zaterdag is de officiële start van het tulpenseizoen op de Dam in Amsterdam. Bosch Bloemen schenkt in Genemuiden aandacht aan dit festijn. Klanten kunnen zelfs een eigen bosje tulpen plukken in een pluktuin aan de Markt.  Ook de andere winkels in deze bijzondere winkelstraat doen mee.  “Met z’n allen vieren wij op 17 januari een uniek Hollands tulpenfeestje”, klinkt het.

De winkels zijn deze dag gevuld met een bijzonder en vrolijk assortiment tulpen. Laat je verrassen bij Fenny Jo Lingerie door de mooie tulpenarrangementen, en doe meteen leuke koopjes in de spetterende opruiming. Ook bij Buitenbosch Kaas en Delicatessen winkel staan de mooiste tulpen gepresenteerd. Natuurlijk worden deze tulpen bij Bosch Bloemen en Wonen verkocht tegen zeer scherpe prijzen.

Deel blijdschap, geef tulpen

De tulpendag staat dit jaar in het teken van het Rode Kruis waarbij het thema ‘Deel blijdschap, geef tulpen’ centraal staat en aandacht voor noodhulp in Nederland wordt gevraagd. “Zaterdag kun je in onze winkels iemand opgeven wie volgens jou een mooi tulpenboeket heeft verdiend. Aan het eind van de dag krijgen tien mensen een Blijdschap boeket van ons cadeau. En zo delen wij een beetje van deze blijdschap in Genemuiden.”

Selfie met tulpen

Laat in een reactie weten hoe je het tulpenfeestje vond? “Maak een leuke selfie van jezelf met jouw tulpen en laat deze achter op onze facebookpagina en onder deze inzendingen wordt ook een mooi tulpenboeket verloot”, aldus de organisatoren.

Hollandse combipakker!

Om de nieuwe samenwerking kracht bij te zetten hebben Bosch Bloemen en Buitenbosch een spetterende combipakker:

Bij aankoop van 2 bossen tulpen voor € 5,00 ontvangt u bij Buitenbosch op vertoon van de kassabon maar liefst 25% korting op alle kaasvarianten van de Kaasmeester.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500