Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eervolle onderscheiding voor Genemuider bouwbedrijf

Geplaatst op: 14 januari 2015

De Best Presterende Bouwer op Bouwprestaties.nl uit de provincie Overijssel zijn Bouwbedrijf B.J. van der Steeg uit Genemuiden en Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren, beide met een 8,0. Voor de tweede keer reikt Stichting Klantgericht Bouwen deze titel uit aan de bouwonderneming met de hoogste Totale Score zoals vermeld op Bouwprestaties.nl.

De cijfers op Bouwprestaties.nl geven prestaties van bouwondernemingen weer. Dit zijn de gemiddelde scores uit een uitgebreide enquête aan kopers van nieuwbouwwoningen. Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) meet al ruim tien jaar de prestaties van bouwondernemingen en sinds 2,5 jaar staan de cijfers online. Door het transparant maken van deze prestaties wil SKB de kwaliteit van dienstverlening richting kopers verbeteren. Deelnemende ondernemingen krijgen de uitkomst van de gehele enquête in een gedetailleerde managementrapportage.

 

De SKB Best Presterende Bouwer en bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op de score van 31 december 2014. Afgelopen jaar zijn er weer duizenden enquêtes ingevuld, kopers gaven een beoordeling aan bijna 200 bouwondernemingen. De Totale Score is een berekening met weging over de laatste acht kwartalen. SKB heeft gekozen voor een splitsing bij vijftig beoordelingen. Bouwondernemingen met minimaal tien beoordelingen tellen mee.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500