Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Thomas eerste nieuwe OVG-leerling

Geplaatst op: 16 januari 2015

Foto's Pieter Polman

Vrijdag was er voor toekomstige leerlingen en hun ouders de mogelijkheid te komen kijken op de Open Dag van de OVG. Tijdens de Open Dag kon men een aantal leerlingen volgen die aan verschillende projecten aan het werk waren.

De eerste belangstellenden die kwamen kijken leverde ook gelijk de eerste aanmelding van de dag op. Thomas Maurer uit IJsselmuiden zal een van de nieuwe instroomleerlingen zijn die volgend schooljaar hier bij de OVG hun BBL2 opleiding zullen starten.

Het OVG staat voor kwaliteit in de opleiding en we zijn er van overtuigd dat nu na de ergste recessie het ook voor de bouw weer zal gaan aantrekken, zodat als de nieuwe lichting leerlingen klaar zijn met hun opleiding we kwalitatief goed personeel kunnen afleveren voor de bouwsector.

Er is nog voldoende ruimte voor aanmelding voor het schooljaar 2015-2016.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500