Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spetterende Spaaractie bij Boni Supermarkten

Geplaatst op: 17 januari 2015

De Boni Supermarkten organiseren in verband met het 50-jarig bestaan van het Dolfinarium in samenwerking met het Dolfinarium een Spetterende Spaaractie. Van woensdag 28 januari tot en met dinsdag 3 maart kunnen klanten stickers krijgen bij hun boodschappen van het Dolfinarium voor het Spetter Spaaralbum. En of dat nog niet genoeg is: er zijn vele prijzen te winnen, waaronder een dagje ‘Kinder DIERecteur’ worden van het Dolfinarium!

Het Dolfinarium bestaat 50 jaar: tijd voor een feestje! Boni Supermarkten heeft samen met het Dolfinarium een super leuke spaaractie ontwikkeld. Bouke van der Wal, directeur van de Boni Supermarkten: ,,Omdat veel van onze klanten graag een dagje uit gaan willen we ze verwennen met leuke acties waarmee ze kortingen kunnen sparen op kaartjes voor het Dolfinarium, maar ook diverse prijzen kunnen winnen.” In het album komen alle dieren voor die in het Dolfinarium wonen. Kinderen leren in het boek van alles over de dieren, want er staan allerlei leuke weetjes en informatie over de eet- en leefgewoontes van de dieren in. Op iedere pagina is ruimte voor een aantal stickers, informatie over de dieren en natuurlijk prachtige foto’s van de dieren.

Om de actie goed af te trappen zullen we voorafgaand de actie gratis spaaralbums weggeven. Op maandag 26 en dinsdag 27 januari ontvangt de klant bij besteding van € 20,- of meer een gratis spaaralbum (maximaal één gratis spaaralbum per transactie). Voor de gratis spaaralbums geldt op=op.  Hierna zijn ze voor € 1,- te verkrijgen in de winkels. Vanaf de woensdag daarop krijgen klanten bij besteding van iedere € 15,- een pakje met vijf Spetter spaarstickers. Ook de folder van Boni Supermarkten bevat iedere week een aantal actie-artikelen waar extra stickers bij te krijgen zijn. ,,Sommige stickers zijn echt uniek: ze brengen het album echt ‘tot leven’ en ze prikkelen de zintuigen. Er zijn 3D stickers, geur- en voelstickers.” In sommige pakjes zitten kortingskaartjes verstopt van wel 25 tot 50 procent op de entreeprijzen voor het Dolfinarium. Hoofdprijs van de actie is een dag Kinder DIERecteur worden van het Dolfinarium. Daarnaast kunnen klanten een jaarabonnement winnen op het Dolfinarium en vrijkaarten. ,,Om voor de hoofdprijzen in aanmerking te komen moeten bezitters van het album wel het vragenformulier in het album goed invullen.” Kijk voor meer informatie over de Spetter Spaaractie op www.bonisupermarkten.nl/dolfinarium.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500