Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groene Lantaarn in de race voor prijs

Geplaatst op: 20 januari 2015

De Groene Lantaarn is in de race voor de Storytelling Award 2015. Dat maakt de Genemuider kledingzaak bekend op de social media. De award is in januari 2013 geïntroduceerd en gaat naar de retailer die er het beste in slaagt om het verhaal achter de merken aan de klant te vertellen. Mysteryshoppers bezochten de afgelopen periode veel winkels door heel Nederland.

Daaruit zijn achttien kandidaten overgebleven, waaronder de Groene Lantaarn. Cécile Scheele van Goodbrandz legt uit: “De herkomst van merken wordt steeds belangrijker voor de consument. Een eerlijk en authentiek verhaal is heden ten dage van essentieel belang. Doorslaggevend is dan ook dat winkelpersoneel deze achtergrond meeneemt in de verkoop. De aandacht die het personeel aan de klant geeft en de verhalen die worden verteld over duurzame producten dragen bij aan de ultieme winkelbeleving. De rol van het personeel in de winkels wordt dus steeds belangrijker. Zij maken vandaag de dag het onderscheid en bepalen voor een groot gedeelte het succes.”

De winnaar wordt zondag 25 januari 2015 om 16.00 uur bekend gemaakt op de Modefabriek op de stand van Goodbrandz in de MINT Hall.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500