Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met kalveren van de weg

Geplaatst op: 20 januari 2015

Maandag raakte een man, die pasgeboren kalfjes vervoerde, met zijn auto van de weg en belandde in de sloot. Rond 17.10 uur reed de man over de Sloefweg bij Ens toen hij plotseling moest uitwijken voor een tegenligger. Hij verloor de controle over de auto en raakte van de weg. Zijn aanhangwagen, waarin hij jonge kalfjes vervoerde, brak los van de auto en belandde in de berm. De auto kwam tot stilstand in de sloot. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De kalveren zijn onderzocht door een veearts en hadden geen van allen letsel. Ze zijn overgeladen en naar een veehandel in de buurt gebracht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500