Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kolk terug, Van Dijkhuizen definitief weg

Geplaatst op: 23 januari 2015

Voor Hans van Dijkhuizen is na dit seizoen definitief geen plaats meer bij Sportclub Genemuiden. Dat meldt de club vrijdagochtend in een persbericht. Dat besluit is genomen na de gebeurtenissen in het afgelopen jaar. “Gebaseerd op het vertrouwen binnen de club en zijn kwaliteiten had een contractverlenging een logische stap kunnen zijn, maar we zijn van mening dat we een nieuwe stap moeten maken”, schrijft het bestuur.

Meer nieuws is er ook: Harco Kolk keert per direct terug als bestuurslid Technische Zaken. In de eerstvolgende ledenvergadering kunnen de leden zich daar nog wel over uitspreken.Tot die tijd heeft Kolk een adviserende rol. Hij beschouwt het als een ‘uitdaging’ om zich weer bezig te houden met het technische beleid.

“Hans van Dijkhuizen heeft begrip voor het standpunt van het bestuur en heeft op correcte wijze aangegeven dit besluit te respecteren”, zo schrijft Sportclub tenslotte. De club heeft diens assistenten Drost en Beens gevraagd om komend seizoen bij het eerste elftal betrokken te blijven. Luuk Drost gaat dat niet doen, Gert Beens heeft het aanbod nog in overweging.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500