Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijnactie Sampark levert 4000 euro op

Geplaatst op: 23 januari 2015

Eind vorig jaar hebben de vrijwilligers van SAMPARK wijn verkocht. De netto opbrengst is ongeveer € 4.000,- en deze wordt door Sampark aan de nieuwbouw van de school in Kukhri(India). Deze wijn is gesponsord door Mondovino in Zwolle

In januari 2014 bezocht een groep van 25 vrijwilligers de twee scholen van Sampark in Ghadia en Bilsi. De twee andere scholen die door Sampark worden ondersteund in Kukhri en Kundanpur zijn zo slecht dat Sampark deze graag wil vervangen door nieuwbouw en hier is natuurlijk geld voor nodig. “Wij willen iedereen die wijn heeft gekocht en heeft bijgedragen aan de opbrengst heel erg hartelijk bedanken”, aldus de organisatie.

Op 12 februari is er in de Meente in Genemuiden een reisverslag van de reis naar India door Jaap Visscher. Aanvang 19.30 uur. Meer informatie op www.sampark.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500