Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harry strikt opnieuw rockster

Geplaatst op: 24 januari 2015

Zoals de baas Pinkpop met trots bekend maakt wie de volgende sterren zijn op het jaarlijkse festival, zo kondigt Harry van Dalfsen de volgende gast aan voor het feest dat hij gaat geven ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag. Er wordt langzaam maar zeker toegewerkt naar een gelegenheids ormatie die zijn weerga niet kent.

Nadat eerder bassist Brad Lang van Y&T zijn komst aankondigde en ook de plaatselijke musici Wout Bekendam en Jan Last hun medewerking hadden toegezegd, is nu ook de komst van gitarist Bertus Westerhuis zeker. Gisteravond tijdens het concert van Vandenberg’s Moonkings in Hedon werd de afspraak gemaakt. Bertus is een fenomeen in de regio en een waar snarenwonder en held van Harry. Bertus speelde jaren in de roemruchte formatie Frankenstein, die het hele oosten van Nederland bekeerde tot de rock &roll.

Bertus is op dit moment succesvol met band Jurassic Park. Een cultheld pur sang. In het spoor van Bertus is het niet onwaarschijnlijk dat achter de drums de plaatselijke local hero Eimie Rook zal plaatsnemen. De deelname van generatiegenoot Bertus zal voor hem waarschijnlijk een reden zijn om achter de drumkit plaats te nemen.

De formatie Vandenberg’s Moonkings speelde gisteravond voor een bijna uitverkocht Hedon een prima set. 31 jaar geleden speelden ze nog in een bomvolle Overtoom. Gitarist Ad van den Berg is inmiddels 61 jaar en “still going strong””.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500