Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Proefspeler voor Sportclub?

Geplaatst op: 24 januari 2015

Foto John Poot

De afgelasting van alle wedstrijden op Sportpark de Wetering, gaf een onbekende proefspeler zaterdagmiddag de kans om zijn kunsten te vertonen. Op een welhaast onbespeelbaar hoofdveld probeerde de geheimzinnige speler trainer Hans van Dijkhuizen te overtuigen. Die leek niet erg onder de indruk. “Hij beweegt weinig, al blijft hij wel akelig koelbloedig voor de goal. Onder betere omstandigheden krijgt hij nog een kans”, aldus de Sportclub-trainer. Of de proefspeler die betere tijden haalt, is echter zeer de vraag. Bovendien schijnt er belangstelling vanuit IJsland voor hem te zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500