Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Proefspeler voor Sportclub?

Geplaatst op: 24 januari 2015

Foto John Poot

De afgelasting van alle wedstrijden op Sportpark de Wetering, gaf een onbekende proefspeler zaterdagmiddag de kans om zijn kunsten te vertonen. Op een welhaast onbespeelbaar hoofdveld probeerde de geheimzinnige speler trainer Hans van Dijkhuizen te overtuigen. Die leek niet erg onder de indruk. “Hij beweegt weinig, al blijft hij wel akelig koelbloedig voor de goal. Onder betere omstandigheden krijgt hij nog een kans”, aldus de Sportclub-trainer. Of de proefspeler die betere tijden haalt, is echter zeer de vraag. Bovendien schijnt er belangstelling vanuit IJsland voor hem te zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Proefspeler voor Sportclub?

  1. Erik Driessen schreef:

    ik zou het contact met deze speler ook niet warm houden, Nick.Hoewel het me ook bepaald geen mooi weer voetballer lijkt.

  2. Nick schreef:

    Als Genemuiden dit soort spelers gaat testen creëer je een sneeuwbaleffect. Zo snel als ze komen, zo snel verdwijnen dit soort types ook weer, als sneeuw voor de zon. ik vrees dat ook deze voetballer zal afdruipen. Al laat hem dit volkomen koud.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500