Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sluzigers gewond bij ongeluk Steenwijk

Geplaatst op: 25 januari 2015

In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 27–jarige automobilist uit Zwartsluis en een 30-jarige bijrijdster uit Zwartsluis gewond geraakt nadat de bestuurder met zijn auto op een voertuig van Rijkswaterstaat is gereden op de A32 ter hoogte van Steenwijk.

Het voertuig van Rijkswaterstaat stond op de snelweg om een ongeval op de A32 aan te geven voor het overige verkeer. De automobilist uit Zwartsluis heeft vermoedelijk het voertuig over het hoofd gezien en is er tegenaan gereden. De bestuurder en de bijrijdster zijn gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500