Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Social media avond voor ZZP’ers

Geplaatst op: 25 januari 2015

Op dinsdag 3 februari verzorgt het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) een leeravond bij Sportcafé De Prinsenhof, Prinsenstraat 24 in Hasselt. Vanaf 19.30 uur krijgen zelfstandige professionals uit Zwartewaterland praktische tips voor een effectieve promotie van het eigen bedrijf via Facebook, Twitter, LinkedIn en andere Social Media.
Nog geen lid van het ONZZ, maar wel belangstelling? Ook dan is aanmelden mogelijk via penningmeester@onzzwartewaterland.nl.Christine Spinder van Social Media in Business neemt de zelfstandige professionals mee in de kansrijk wereld van Social Media. Welke Social Media is het meest effectief? Hoe plaats je een goed bericht? En hoe kun je deze berichten van te voren inplannen? Tijdens deze avond valt er dus veel te leren over de succesvolle inzet van Social Media. Aansluitend is er tot ongeveer 22.00 uur een informele netwerkborrel om alle informatie nog eens rustig de revue te laten passeren. Aanmelden kan ook via www.facebook.com/ONZZwartewaterland.Ondernemend Netwerk
Met deze leeravond laat het ONZZ wederom zien een ondernemend netwerk te zijn. Zelfstandige professionals uit Zwartewaterland vinden er een platform waar ze andere ondernemers leren kennen. Een platform ook waar ze kennis delen en de mogelijkheid van onderlinge samenwerking verkennen. Het ONZZ mag dan geen belangenbehartiger zijn, maar het zet onze lokale zelfstandige professionals sterker en zichtbaarder in de regionale markt. Kijk voor meer informatie op www.onzzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500