Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Belastingaanslagen op de mat!

Geplaatst op: 28 januari 2015

Altijd spannend: deze dagen vallen de aanslag gemeentelijke belastingen en de afrekening van de afvalstoffenheffing op de deurmat. Op de eerste aanslag staat ook de WOZ-waarde vermeld. De aanslag is ook belangrijk voor de aangifte voor de inkomstenbelasting. Deze moet dus goed worden bewaard, zo meldt de gemeente. Zwartewaterland heeft sinds kort een digitaal belastingloket: www.zwartewaterland.nl/belastingloket. Voor inloggen daarop is de DigiD nodig! Deze week komt overigens ook de aanslag voor de rioolheffing. En die valt fors  hoger  uit dan die van vorig jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500