Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Triviant vrijdagavond 30 januari

Geplaatst op: 29 januari 2015

Op donderdagavond wordt de Podiumzaal van d’Overtoom weer ingericht voor de  Triviantavond. Medewerker Jacob Bakker is al vele keren behulpzaam geweest bij het opbouwen.  Door zijn timmervaardigheden is hij onmisbaar bij het opbouwen van het
podium. “Ik doe dit met veel genoegen. De anderen doen het sjouwwerk, daar zijn ze heel goed in, en ik zorg dat er een doortimmerd geheel ontstaat.”
Theo Visscher, Wouter Menzo en Dick Beens hebben de nodige voorbereidingen op de computers uitgevoerd en zullen op de Triviantavond weer zorgen voor de technische begeleiding.

Nieuw op deze Triviantavond is dat er op de avond zelf, zich nog drie teams kunnen opgeven voor de voorronden. Tussen deze voorronden worden drie Zaalquizzen gespeeld: het publiek is dus ook actief bezig.

De Podiumzaal is open om 19.00 uur, de eerste Zaalquiz begint om 19.30 uur. Deelname hieraan kost € 2,- en de opbrengst van de avond is voor de 2e/3e Wereldprojecten Stichting Dorotty en Stichting Ludus.

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500