Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Familie Duitman-Meuleman wint Triviant

Geplaatst op: 30 januari 2015

De familie Duitman-Meuleman van de Kamperzeedijk won vrijdagavond de traditionele Triviant-avond. In een spannende finale bleef het trio Team Tiem (Tiem van Dalfsen) en de Olde Sparren voor. De opbrengst van de avond is in ieder geval 2900 euro voor het 2e/3e wereldproject.

Dat na negentien edities Triviant nog steeds niet verveelt, bleek uit de bomvolle grote zaal van d’ Overtoom. Ook was er een groot aantal deelnemende teams met veel nieuwe kandidaten. Die kwamen er achter dat het nog niet meevalt om de juiste antwoorden op de vragen van Gijs en Nelleke van Dalfsen te vinden. Die vormen ook meteen de jury, terwijl Reinier van de Pol weer op bekwame wijze aan elkaar praatte.

De organisatie maakte na afloop bekend dat ze volgend jaar het evenement voor het laatst organiseren. Dan hebben ze er twintig edities opzitten. De zoektocht naar nieuwe organisatoren kan beginnen kortom.

Genemuiden Actueel was ook een nieuwe deelnemer, maar struikelde over de vraag wie de grondlegger van de elektropop is. Kraftwerk, voor wie het wil weten. Met columniste Laura Duitman als winnaar kunnen we desondanks ook prima leven. De familie Duitman-Meuleman won onlangs ook al de triviant-avond op de Kamperzeedijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500