Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juf Last jubileert op Rehobothschool

Geplaatst op: 30 januari 2015

Donderdag 28 januari werd een onvergetelijke dag voor juf Riky Last. Ze werd uitgebreid in het zonnetje gezet in verband met haar 25 jarig jubileum op de  Rehobothschool.

Bij de dagopening werd stilgestaan bij Gods trouw en goedheid in de voorbijgegane kwarteeuw.  Na 1 jaar in Wekerom en 9 jaar op het Kampereiland gewerkt te hebben, kreeg juf Last in 1990 een benoeming in Genemuiden. Ze gaf les in nagenoeg alle groepen maar ontwikkelde zich vooral als juf van de groepen 3 en 4. Als cultuurcoördinator zette ze een prettig werkende, doorlopende leerlijn in de school uit.

Het feestelijke programma, waarbij de leerlingen een belangrijke, creatieve rol hadden, werd omlijst met een reeks liedjes in het Nederlands, Engels, Frans, maar ook in het Gaellemunigers. De leerlingen de eigen groep van de jubilaris boden de juf een prachtig zelfgemaakt schilderij aan.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500