Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een halve eeuw lid van Jeduthun

Geplaatst op: 30 januari 2015

Gemengd koor ‘Jeduthun’ zette tijdens de jaarvergadering van woensdag enkele buitengewoon trouwe leden in het zonnetje. Dhr. F. van Ommeren 40 jaar lid en mevrouw J.E. van Dieren-Smit zijn al 50 jaar lid van de vereniging. De jubilarissen werden toegesproken door de voorzitter W. Beens, waarna ze een boeket en oorkonde werd aangeboden. Mevr. van Dieren werd nog een broche met inscriptie opgespeld.

Maar ook Dhr. W.Beens, 55 jaar lid, en Mevr. H. Tuinman-Verhoek (erelid) behoorden tot de jubilarissen. Zij werden toegesproken door de 2e voorzitter dhr. J. Kolk, en werden verrast met een boeket en een oorkonde. Dhr. Beens werd ook nog een pen met inscriptie overhandigd.

.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500