Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan Normaal klaar voor groot concert

Geplaatst op: 31 januari 2015

Zoals een sporter zich voorbereid op een topwedstrijd zo repeteert Anders dan normaal.In het kader van de Blue Notes Evening werd afgelopen dinsdag de sporthal van de Overtoom al even getest op de akoestiek. Alles is er opgericht om op 21 februari “los” te gaan. Dit doen ze niet alleen. Samen met de meiden van de Bluebettes en de heren van de Blue Finger Connection belooft het een groot muzikaal feest te worden.

De Bluebettes bewandelen de paden van de muzikale evergreens uit de jaren zestig. Helemaal in stijl en met eigen begeleiding nemen zijn u mee naar de “roarring sixties”.

De Blue Finger Connection speelt nummers uit de jaren 70 en 80. Hierbij moet u denken aan Joe Cocker, The Eagles en The Doobie Brothers. De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Voor het prijs van 7,50 bent u getuige van een op voorhand al legendarische avond in de Overtoom.

Vanaf half 8 spelen de Blue Finger Connection al. Kaarten zijn te verkrijgen bij Foto Tuinman in Hasselt en Genemuiden, Sluuspoort in Zwartsluis en in de Overtoom. Kaarten reserveren is mogelijk via de mail van de Overtoom, info@overtoom-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500