Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overval op Zwolse snackbar

Geplaatst op: 2 februari 2015

Een (nog) onbekende man heeft zondagavond 1 februari een snackbar aan de Hobbemastraat overvallen. De man kwam rond 21.50 uur de snackbar binnen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Hij maakte daarbij een geldbedrag buit.

In de snackbar was tijdens de overval alleen een medewerkster aanwezig. De dader ging er vandoor met een witte plastic zak. Het gaat om een licht getinte man met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.60 m lang. Hij droeg een zwarte muts en sjaal en een gewatteerde zwarte winterjas op een blauwe spijkerbroek.

Getuigen

Na de overval heeft de politie een burgernetmelding verstuurd en buurtonderzoek gedaan. Getuigen met informatie, die zich nog niet hebben gemeld, worden verzocht dit alsnog te doen. Dat kan via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

aan de Zwolse Hobbemastraat overvallen. De man kwam rond 21.50 uur de snackbar binnen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Hij maakte daarbij een geldbedrag buit.

In de snackbar was tijdens de overval alleen een medewerkster aanwezig. De dader ging er vandoor met een witte plastic zak. Het gaat om een licht getinte man met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.60 m lang. Hij droeg een zwarte muts en sjaal en een gewatteerde zwarte winterjas op een blauwe spijkerbroek.

Na de overval heeft de politie een burgernetmelding verstuurd en buurtonderzoek gedaan. Getuigen met informatie, die zich nog niet hebben gemeld, worden verzocht dit alsnog te doen. Dat kan via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500