Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dubbel ongeval op Kamperzeedijk

Geplaatst op: 2 februari 2015

Vlak voor het stoomgemaal aan de Kamperzeedijk zijn maandag kort na elkaar twee ongevallen gebeurd. Eerst gleed een auto het kanaal in. Terwijl de afwikkeling daarvan nog volop aan de gang was, gleed opnieuw een auto van de weg af. Deze raakte bij die manoeuvre een fietster. Politie en ambulance rukten daarvoor uit. Vermoedelijk is lokale gladheid de oorzaak. Wat de schade en verwondingen zijn is nog niet bekend.

Volgens getuigen gleden op meerdere plekken langs de Kamperzeedijk ook groepjes fietsers onderuit. Ook in Genemuiden is het op veel plekken spiegelglad.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Dubbel ongeval op Kamperzeedijk

  1. Ineke schreef:

    Levensgevaarlijke situatie’s……nog meer bezuinigen? Als het geen metershoge bermen zijn dan is het wel een ijsbaan als fietspad. Bestuurders van Genemuiden graag eerst de primaire zaken aanpakken ipv oeverloos vergaderen.

  2. Hbeens schreef:

    het was vanmorgen weer spiegelglad, ook bv het fietspad op de kamperzeedijk, de scholieren konden daar niet eens fietsen, liepen naast de fiets !. had daar nou niet een strooiwagen overheen gekund ?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500