Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwolse man vermist

Geplaatst op: 3 februari 2015

Sinds maandagavond 2 februari 22:00 uur wordt een 80-jarige man uit Zwolle vermist. Hij verliet zijn woning in de Aa-landen en daarna is niets meer van hem vernomen. Hij is vertrokken op een safarigele herenfiets van het merk Sparta met donkergrijze fietstassen. Een man op een dergelijke gele fiets is maandagavond rond 23:00 uur gezien in de omgeving van Hoonhorst. Of dit de vermiste man is, is onduidelijk.

De vermiste man is 1.80 – 1.85 meter lang, heeft een slank postuur, blauwgrijze ogen en grijs haar. Hij droeg een ¾ lange groenbruine parka-achtige jas, een blauwe spijkerbroek, bruine Ecco schoenen en grijze wollen handschoenen. Mensen die deze man (of de fiets) mogelijk gezien of getroffen hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De politie is een uitgebreid onderzoek naar de man gestart.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500