Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge Zwartewaterruiters in de ring

Geplaatst op: 4 februari 2015

Vorig weekend werd er naast de Clubkampioenschappen ook een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor de jongste ruiters en talenten van de Zwartewaterruiters. Het was een gezellige drukte in de manege waar iedereen hun vorderingen konden laten zien aan familie en kennissen die in grote getale kwamen aanmoedigen.

Eerst werden er dressuurproeven gereden.  De gevorderde groep reed een proef met galop en de beginnende ruiters reden een proef zonder galop. De spanning was van de gezichtjes af te lezen maar iedereen deed heel goed zijn best. Na afloop kregen alle deelnemers een prijs. Dit was een mooie beker en een lintje.

Daarna werd er een parcours gesprongen. Er was een parcours opgezet met 7 hindernissen en dat werd door iedereen goed gedaan. Ook nu kreeg iedere ruiter een medaille overhandigd van de jury en net als bij de dressuur een protocol met cijfers en tips van de juryleden.

De volledige uitslag:

Eerste prijzen waren er voor Lynn Vermeer, Kristel Bekendam, Marith Bekendam, Alie van Rees, Marilaine Visscher, Maureen van Dieren en Manon Gerrits.

De tweede prijzen zijn gewonnen door Jenna Brouwer, Shania van Dijk, Kyara Bakker, Jeanine Jansen, en Alie van Rees.

Anne-Marit Pelleboer, Annejet Visscher, Hester Bos, Sylvana van Dijk, Marilaine Visscher, Laudine Breman, Manon Gerrits en Shania van Dijk wonnen een derde prijs.

Volgprijzen 4 t/m 9 zijn gewonnen door Lieve Kolk, Maggie Pol, Iris Meiresonne, Noud Breman, Jeanine Jansen, Manon Visscher, Dorieke Mulder, Jaimy van der Linde, Maureen van Dieren, Annerieke Beens, Jeanine Strohmeijer, Famke Brouwer, Nienke van Pijkeren, Annejet Visscher, Lynn Vermeer, Hester Bos, Jenna Brouwer, Marith Bekendam, Anne-Marit Pelleboer en Kristel Bekendam.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500