Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sporten voor kinderen met beperking

Geplaatst op: 5 februari 2015

Genemuiden heeft een nieuw sportaanbod voor kinderen met een beperking. Dit Sportmix is een idee van Fytac. Sportmix is speciaal voor kinderen met een beperking. Zij hebben vaak problemen met aansluiting te vinden binnen een reguliere sportvereniging.

Sportmix biedt op woensdagmiddag diverse sport- en spelvormen aan. Plezier en ontspanning staan voorop, maar daarnaast is er ook aandacht voor thema’s zoals samenwerken, omgaan met winnen/verliezen, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Het aanbod is voor kinderen van 6 tot 12 jaar die geinterresseerd zijn in sporten, maar het niet kunnen vanwege een beperking. Vanaf 4 maart gaat Sportmix van start. Aanmelden kan tot 21 februari.

Waar: d’Overtoom, Grutto 1-3, Genemuiden

Wanneer: woensdag van 14:30 – 15:15

Kosten: de eerste maand voor maar 2 euro per keer! Daarna kost het van 1 april tot de zomervakantie 16,25 per maand.

Tel: 038-3856999, Email: info@fytac.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500