Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaartverkoop Blue Notes Evening goed op gang

Geplaatst op: 6 februari 2015

Alle muzikanten die mee werken aan de Blue Notes Evening , van 21 februari in de sporthal van de Overtoom, hebben er zin in. De organisatie is bezig om de laatste puntjes op de i te zetten, en de voorverkoop ligt op koers. Met name deze week is de verkoop van de kaarten goed op gang gekomen. Dit kreeg mede nog een extra impuls door de recensie die afgelopen maandag in de Stentor stond naar aanleiding  van het eerste concert dat de Bluebettes gaven in het kader van hun Bang Bang! theatertour door Nederland en Belgie.

De recensent was laaiend enthousiast en bekroonde het optreden met  4 sterren.  De Bluebettes zingen hits uit de sixties met een knipoog. De band rond de  ‘zotte’ zusjes Swartjes  is van alle markten thuis en brengt de zwarte damesmuziek uit de sixties opnieuw tot leven. Ze doen dat in een jaren 60 outfit van suikerspinkapsels en kekke glimjurkjes.  Ook de Blue Finger Connection heeft er zin in. De muzikanten hebben de nodige faam opgebouwd in de regio. Ze nemen u mee op een reis door de muziek uit de jaren 70’80 en 90. Nederlandstalig, rock, blues en soul komen langs tijdens hun optreden. De 8-koppige band speelt o.a nummers van de Blues Brothers, Joe Cocker, Dire Straits, Golden Earring  en de Dijk  Met name de blazerssectie geeft de band een extra kleur aan deze nummers

De 3e groep muzikanten die deze avond hun medewerking verlenen zijn de mannen van het plaatselijke sfeer –en stemmingskoor Anders dan normaal. Zij hebben zich de laatste weken in het zweet gewerkt om goed voor de dag te komen 21 februari.  Het “mannenkoor”” zit het laatste jaar duidelijk weer in de lift. Er hebben zich nieuwe leden aangemeld en er wordt met regelmaat opgetreden.  Afgelopen zaterdag werd het winkelcentrum in de Aa-landen in Zwolle nog op de kop gezet.  Het muziekfeest in de Overtoom begint om half acht. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Foto Tuinman in Hasselt en Genemuiden, de Sluuspoort in Zwartsluis, en in de Overtoom. Reserveren kan ook door een mail te sturen naar info@overtoom-genemuiden.nl. De entree bedraagt 7,50.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500