Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bloemen voor jubilaris Martijn Jansen

Geplaatst op: 7 februari 2015

Foto Sportclub Genemuiden

Aanvoerder Martijn Jansen kreeg voor het duel tegen Barendrecht bloemen overhandigd van bestuurslid Raymond van Dijk. De Genemuidenaar speelde onlangs tegen Spakenburg zijn 300e wedstrijd voor Sportclub 1. Hij doorliep de jeugd bij Genemuiden, vertrok naar toen nog FC Zwolle en is sinds 2004 een vaste waarde in het eerste team van Sportclub Genemuiden.

Zijn eerste duel was destijds een thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys, waarin Jansen meteen scoorde. Ondertussen heeft hij 148 ballen het net ingejaagd, waarmee hij de topscorer is van de selectie. Hij staat bovendien hoog op de lijst van topscorer allertijden, al lijkt Harm van Dijk met meer dan tweehonderd treffers voorlopig niet in te halen.

Van Dijk karakteriseerde Jansen als ‘een boegbeeld voor Sportclub Genemuiden, een sociaal betrokken persoon, aanvoerder en een leider binnen en buiten het veld’. Hij benoemde ook dat lezers van Genemuiden Actueel hem onlangs tot beste Sportclub-speler allertijden uitriepen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500