Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DESZ heeft voetbalplaatjesboek

Geplaatst op: 7 februari 2015

Zaterdag waren de boeken verkrijgbaar. Foto Jan van Kleef

“Ik moet Danny Moorman nog” of “mag ik van jou Cor Koning?”. Vanaf zaterdag kan de gekte rond de DESZ-voetbalplaatjes beginnen. Een afvaardiging van het DESZ-bestuur nam vrijdagochtend officieel het eerste plaatjesboek van ondernemer Luuk Kleine in ontvangst. De boeken zijn gratis verkrijgbaar bij DESZ.

Sinds zaterdag krijgen klanten van de COOP bij aankoop van iedere tien euro een zakje met DESZ-voetbalplaatjes. Over acht weken moeten ze dan het boek vol kunnen hebben. Dat groeit ongetwijfeld uit tot een collectors item. “Het ziet er in ieder geval gelikt uit”, vindt speler Remco Lachenal die ook aanwezig was bij de overhandiging.

Het is de eerste keer dat een voetbalplaatjesalbum van DESZ wordt gemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500