Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Workshops op vrouwendag

Geplaatst op: 8 februari 2015

Op vrijdag 6 maart organiseren SCEG, SAKZ en SCAB de jaarlijkse vrouwendag in Zwartewaterland. Dit jaar wordt deze dag gehouden in t Olde Staduus Genemuiden. De entree is gratis. Inloop vanaf 17.00 uur met koffie/thee met wat lekkers erbij. Op deze avond worden drie workshops gegeven. O.l.v. van Hanneke Post – Westhuis wordt er een etagère  gemaakt. Hiervoor moet van huis meegebracht worden, een groot bord, een boterhambordje, een schotel en 3 kommetjes of glazen. Aletta Jansen verzorgt de workshop muziek en zang.

MixMove zal de workshop bewegen verzorgen. Het thema is verbinden. Drie kwartier bezig met bewegen in de letterlijke en figuurlijke zin. Beweegcentrum MixMove is gevestigd in ’t Olde Staduus in Genemuiden, laat jong en ouder bewegen met de mogelijkheden die hij of zij heeft. Zo zijn er diverse kinderlessen, dansen in diverse stijlen maar ook basketballen. Voor de volwassenen zijn er diverse lessen waarbij de deelnemers zich fit en vitaal voelen. Elke week komen ze trouw en enthousiast weer.

Ook kunnen de deelnemers op maandagavond meedoen met de bootcamp, o.l.v. Johan Brouwer. De grootste doelgroep zijn vrouwen, waarmee Almira ook veel ervaring mee heeft om deze te begeleiden. Tijdens de lessen wordt er extra aandacht gegeven aan de deelnemer maar ook zeker aan het goed uitvoeren van de oefening en het zo veilig mogelijk te werk gaan. Tevens  worden er ter plekke diverse opties gegeven zodat ieder mee kan komen. Yoga lessen worden ook steeds beter bezocht, mensen willen bewuster omgaan met hun lichaam, kunnen ontspanning goed gebruiken. Het is zeker niet zweverig en aan een religie verbonden, wat toch nog veel mensen associeren met yoga. Je hele lichaam komt aan bod, door de asana’s en de bewuste ademhaling die we gebruiken.

Graag opgeven voor de vrouwendag kan voor 20 februari liefst per mail  bij Willy Swint, 4772852, willyswint@gmail.com; Roelie van Dalfsen, 3867968, denrvandalfsen@ziggo.nl; Klasien Hoekman, 0622037035, hoekman-fuite@planet.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500