Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus open tijdens Stoepverkoop

Geplaatst op: 8 februari 2015

De winkel van ’t Olde Staduus is tijdens de Stoepverkoop van zaterdag de hele dag open. Daar zijn de door Philadelphia medewerkers gemaakte producten te koop. Verder zijn er zelfgemaakte leuke bankjes, groot en kleinere te koop, ook streekproducten, tassen en matjes van Tapijtmuseum, boeken van het Historisch Centrum Genemuiden en sjaals.
Deze dag is ook de Stichting Ludus aanwezig. Gedurende de periode januari tot en met april 2015 zijn zij het 2e / 3e wereldproject van de gemeente Zwartewaterland. Ze werken hard om voldoende gelden bijeen te krijgen om 120 huishoudens in het Roemeense dorpje Magyarozd aangesloten te krijgen op het waterleidingnet. Het ligt al in de straten, maar de huishoudens moeten nog aangesloten worden. Het is niet voor te stellen, dat je geen water uit de kraan kunt krijgen. Dus daar gaan we voor in Zwartewaterland en Genemuiden. Ze bieden leuke dingen te koop aan, allerlei lekkernijen,  huisgemaakte advocaat en zelfgemaakte poncho’s voor kleine fashion girls. Kortom er staat in de hal een tafel gevuld met van alles en nog wat met veel liefde en smaak gemaakt. Kom langs en ontdek de mogelijkheden die t Olde Staduus kan bieden.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500