Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Berend van Lente in bestuur Sportclub

Geplaatst op: 10 februari 2015

Met de benoeming door het bestuur van Berend van Lente is de vrijgevallen functie voor Accommodatie & Veiligheid bij SC Genemuiden per direct ingevuld. Deze functie was vanaf het aantreden van het huidige bestuur in Mei 2014 gekoppeld aan de functie van voorzitter.

Gezien het belang van deze functie heeft het bestuur besloten deze los te koppelen van de functie van voorzitter. In de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering wordt het toetreden van Berend van Lente tot het bestuur aan de leden van SC Genemuiden voorgelegd. Tot die tijd is Berend van Lente op basis van de Statuten middels een volmacht van het bestuur bevoegd om Accommodatie & Veiligheid op een professionele manier in te vullen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500