Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Amazones Kanis en Roeland pakken prijzen

Geplaatst op: 15 februari 2015

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar een dressuurwedstrijd in IJsselmuiden en een springwedstrijd in Staphorst. Prijzen waren er voor Lisanne Kanis, Daphne Visscher, Béanke Roeland en  Alène Roeland.

Te IJsselmuiden startte Lisanne Kanis met haar nog jonge pony Yrian in de klasse B categorie C/D/E. De combinatie zette twee mooie proeven neer en de jury beloonde haar met 195 en 197 punten en twee maal een eerste prijs. Ook Daphne Visscher reisde af naar IJsselmuiden om van start te gaan met haar pony Pauline. Daphne en Pauline reden twee goede proeven in de klasse B categorie C/D/E en de jury vond ze een leuke combinatie om te zien. Met 182 punten behaalde Daphne Visscher een zesde plek in de eerste proef en met 192 punten won zij in de tweede proef een derde prijs.

Zusjes Béanke en Alène Roeland waren beiden succesvol op de springwedstrijd voor paarden in Staphorst. In de klasse B reed Béanke Roeland met Charisma in het eerste parcours een nette en foutloze ronde. De jury beloonde haar met een hoge score van 85,5 stijlpunt. Hiermee behaalde de combinatie een eerste prijs. In het tweede parcours sprong Béanke Roeland naar een vierde prijs. Ook Alène Roeland ging met haar jonge paard Fatero van start in de klasse B. Met een foutloze ronde en 72 stijlpunten wonnen zij de vijfde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500