Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inschrijven mogelijk voor 4e Samparkrally

Geplaatst op: 25 februari 2015

Op 27 maart a.s. vindt de vierde editie van de Samparkrally plaats. Dit jaar is de route uitgezet door de provincies Overijssel en Gelderland. Het belooft weer een mooie dag te worden, vol sportieve ontspanning en netwerkmogelijkheden. De rally is bijzonder geschikt voor auto- en rallyliefhebbers en de opbrengst komt volledig ten goede aan Stichting Sampark.
Overijssel en Gelderland

Met deze professioneel uitgezette rally neemt Stichting Sampark de deelnemers mee door de prachtige natuur van Overijssel en Gelderland. Er is keuze uit deelname aan de sportklasse (voor de ervaren rallyrijders) of de toerklasse (voor de beginnende of minder ervaren rallyrijder). Het startschot van de rally klinkt rond 9.00 uur en we sluiten de dag gezamenlijk af met een feestelijk diner.
Opgeven kan tot uiterlijk 13 maart

Er kunnen in totaal 60 equipes deelnemen aan de rally. Geïnteresseerden kunnen zich tot 13 maart opgeven via de website www.sampark.nl. Op deze website staat alle informatie, aangaande de rally.

Opbrengst

De eerste drie Samparkrally’s waren enorm geslaagd. Het waren prachtige dagen en met de opbrengsten heeft Sampark veel werk uit kunnen voeren in India. Veel equipes gaven aan ook in 2015 weer mee te willen rijden. Met financiële en praktische ondersteuning biedt de stichting onderwijs aan kansarme kinderen op het platteland van India en worden beroepsopleidingen georganiseerd voor jongeren in Delhi. De opbrengst van de rally zal hiervoor worden gebruikt.

 

Stichting Sampark

Sampark is een onafhankelijke stichting en initiatief van Venture Group. Sampark zet zich in voor kinderen in India en probeert hen een betere toekomst te bieden. Dit doet zij door middel van het aanbieden van beroepsopleidingen in de sloppenwijken van Delhi en het sponsoren van vier scholen op het platteland. Zie ook www.sampark.nl.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500