Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dronkaard maakt brokken

Geplaatst op: 26 februari 2015

Een 38-jarige Zwollenaar is woensdagavond aangehouden voor doorrijden na een aanrijding terwijl hij onder invloed van alcohol was. Hij maakte de nodige brokken in zijn woonplaats.

Op de Bachlaan schampte hij met zijn auto een lantaarnpaal en reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. Kort daarna werd hij op Praetoriusstraat met zijn auto tegen een boom aangetroffen. Daarvoor had hij nog enkele andere auto’s aangereden. Een getuige hield de bestuurder in afwachting van de politie op de plaats van aanrijding. Toen politiemensen hem overnamen zagen zij dat de man wankel op zijn benen stond en werd bij hem alcoholgebruik vastgesteld. Op weg naar het politiebureau bedreigde en beledigde hij politiemensen. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500