Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duurzaam (T)huis naar Genemuiden

Geplaatst op: 26 februari 2015

Komende maandag en dinsdag bezoekt de informatiekeet van Duurzaam (T)huis Genemuiden en Kamperzeedijk. De specialisten van Duurzaam (T)huis geven gratis informatie en persoonlijk advies over alles wat met energiebesparing en duurzaamheid te maken heeft. U kunt van 16.00 tot 19.30 uur terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld het energielabel, energiebesparende maatregelen, energieopwekking of financieringsmogelijkheden.

De informatiekeet staat op de volgende tijdstippen in Genemuiden:

  • 2 maart 16.00-19.30 uur bij De Driester, Kamperzeedijk 18, Kamperzeedijk
  • 3 maart 16.00-19.30 uur bij ‘t Olde Staduus, Havenplein 1, Genemuiden
  •  

Een energiezuinig, comfortabel huis verlaagt uw energienota. Het verhoogt uw woongenot, is gunstig voor de waarde van uw woning en is goed voor het milieu. Om u te helpen met het bepalen en uitvoeren van de juiste energiebesparende maatregelen heeft de gemeente Zwartewaterland in samenwerking met de provincie Overijssel Duurzaam (T)huis in het leven geroepen.

Het gemeentelijk energieloket Duurzaam (T)huis is dagelijks bereikbaar. U kunt op werkdagen voor informatie en persoonlijk advies terecht in het gemeentehuis in Hasselt. Tussen 8.30 en 12.30 kunt u zonder afspraak binnenlopen. U kunt uw vragen ook stellen via duurzaam@zwartewaterland.nl 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500