Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Korf, Lip en Rotman blijven bij Sportclub

Geplaatst op: 27 februari 2015

De TC van Sportclub Genemuiden heeft afgelopen weken met diverse selectiespelers gesproken over hun toekomst. Er is overeenstemming  bereikt met de volgende spelers; Jacco Riemens, Tjeerd Korf, Erik Rotman, Jasper Bremmer, Patrick Lip & Sijmon Eenkhoorn. Zij spelen ook volgend jaar in het Groen- Wit.

Voor Jasper Bremmer geldt dat deze vanwege een buitenland stage niet het gehele seizoen aanwezig zal kunnen zijn. De TC heeft de komende weken gesprekken met de overige selectiespelers  en hoopt binnenkort  met meer informatie naar buiten te kunnen komen.  Ook de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer draait volop.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500