Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kisteman succesvol in Almelo

Geplaatst op: 1 maart 2015

Zaterdag werden de Regiokampioenschappen dressuur voor de klasse B verreden te Almelo. Dian Kisteman ging hier van start en met succes. Louanne Eenkhoorn reisde afgelopen week af naar Dronten voor een dressuurwedstrijd.

Dian Kisteman en haar paard Whistler waren met een tweede prijs op de Kringkampioenschappen geplaatst voor de Regiokampioenschappen van Overijssel. Dit kampioenschap werd in Almelo verreden. Dian Kisteman nam het in de klasse B met succes op tegen 31 andere combinaties. Met een mooie score van 203 en 207 punten namen Dian Kisteman en Whistler de vierde prijs mee naar huis.

Op donderdag 26 februari ging Louanne Eenkhoorn met haar paard Clinton van start op een dressuurwedstrijd in Dronten. De combinatie zette een goede proef neer in de klasse M1 en met 195 punten wonnen zij de derde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500