Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rutger Eenkhoorn derde in Deventer

Geplaatst op: 28 februari 2015

Zaterdagavond heeft Rutger op de ijsbaan in Deventer in de finalewedstrijd van de leisureworld oost marathon competitie een derde plaats behaald. De KWF KANKERBESTRIJDING rijder van STG De Eendracht uit Genemuiden moest in een saaie en afwachtende wedstrijd genoegen nemen met brons.
In het eindklassement werd hij tevens derde en zo sloot Eenkhoorn het toch al mooie schaatsseizoen geweldig af.
Over enkele weken gaan de skeelertrainingen en de daaropvolgende regionale wedstrijden weer beginnen, en zo ook de voorbereidingen op een volgend schaatsseizoen. Het vervoer was weer goed geregeld door de verhuur afdeling van autobedrijf Breman. Ondernemers die Rutger willen steunen om zijn doel te bereiken, namelijk geld inzamelen voor de KWF KANKERBESTRIJDING, kunnen lid worden van de businessclub rutgeronskates www.rutgeronskates.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500