Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaar betrokken bij massale vechtpartij

Geplaatst op: 8 maart 2015

Een 26-jarige Genemuidenaar is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden bij de Music Club in Kampen. Tijdens een opstootje tussen twee groepen zou de man een 52-jarige man uit Elburg hebben mishandeld. Een van de groepen verliet de uitgaansgelegenheid.

Op het moment dat zij het terrein af reden hoorden zij een doffe dreun en dachten dat er iets tegen hun voertuig aan werd gegooid. Dit heeft waarschijnlijk de onrust veroorzaakt. Vervolgens werd er volgens getuigen over en weer geslagen en geduwd. Daarbij werd het slachtoffer uit Elburg geslagen en geschopt door de man uit Genemuiden. De verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie onderzoekt de mishandeling.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500