Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijfde Verbouwbeurs

Geplaatst op: 11 maart 2015

Opnieuw hebben een aantal ondernemers de handen ineen geslagen. Zij organiseren voor de vijfde keer de (ver)bouwbeurs in Genemuiden.

Tijdens de (ver)bouwbeurs kunnen bezoekers kennismaken met allerlei bedrijven op het gebied van wonen en verbouwen. De verschillende bedrijven presenteren zich daarvoor in de showroom van Riezebos Bouwbedrijf, wat een perfecte gelegenheid biedt om alles duidelijk te bekijken.

Ook advies energiebesparing

Op de beurs is ook informatie verkrijgbaar omtrent het isoleren en comfortabeler maken van uw woning. Energieprestatieadviseurs zijn u graag van dienst. Met het duurzamer maken van uw woning kunt u veel besparen op de energierekening.

De (ver)bouwbeurs wordt gehouden aan de Nylonstraat 2. Openingstijden vrijdag 13 maart van 14.00 – 21.00 uur en zaterdag 14 maart van 10.00 – 15.00 uur. Parkeren en toegang zijn gratis. U bent van harte welkom!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500